Zonnegroetboxen


Wat zijn nu Zonnegroetboxen!


Zonnegroetboxen zijn boxen die ik persoonlijk samenstel. Het zijn boxen gemaakt op maat van het kind. 

Vanuit mijn coaching heb ik ontdekt dat kinderen het fijn vinden om ontspanningstechnieken toe te passen.

Ik leer hen dat aan omdat het hen helpt rust te ervaren in hoofd en lichaam. 


Ik heb deze boxen gemaakt met de bedoeling om kind en ouder te laten kennis maken met verschillende technieken. Niet alleen is er meer plezier en ontspanning maar er ontstaat ook meer verbondenheid en heling. 


Deze boxen zijn niet alleen bedoeld voor ouders maar ook grootouders, tantes en nonkels, vrienden onder elkaar,... kunnen gebruik maken van deze boxen.

Daarnaast zijn ze ook een ideaal middel om rust en ontspanning in een groep te creeëren zoals op school of in een kinderopvang.


Ben je benieuwd of heb je vragen? Ik help u graag verder. Bestellen kan via deze website, telefoon of messenger.

De prijs van de boxen zijn 34,99 euro per box. Ik lever aan huis regio Kruisem. Indien het moet worden verzonden komen er nog verzendingskosten bij.


Ik wens u en uw kind alvast veel plezier met de aangekochte box.


                           Zonnebox                              Fijn dat je kan kennis maken met de Zonnebox.

                       De Zonnebox bevat allerhande ontspanningsoefeningen.

                  Ik heb deze box samengesteld met de bedoeling jullie te laten

                       kennis maken met verschillende ontspanningstechnieken. Wat bevat deze box:


  • een mandalakleurboek zorgt voor een positief effect bij jong en oud. Mandala's brengen rust, harmonie en evenwicht. Het bevordert de concentratie en stimuleert de creativitiet. Het helpt kinderen hun energie te bundelen.
  • een leerrijk leesboek van Petra Helbers 'Hoe geel weer geel werd'. Naast het mooie verhaal staan er in het leesboek tips en oefeningen. 
  • een houten doosje dat uw kind kan omtoveren tot een persoonlijke box. Uw kind kan het beschilderen, versieren, kleuren,...tot het een persoonlijke droomdoos of schatkist wordt. 
  • mindfulnessverhalen: kinderen krijgen heel wat te verwerken in het dagelijkse leven. Soms kunnen ze niet mee in de snel veranderende wereld waardoor ze zich minder goed in hun vel voelen. Om daarmee om te gaan en hun eigen grenzen, alsook die van anderen, te leren kennen, kan het helpen om via mindfulness de nodige rust en vertrouwen in zichzelf terug te vinden.
  • massageverhalen, massagespelletjes en massageliedjes: de ervaring van het geven van massage is even waardevol als het ontvangen. Kinderen die liefdevol worden aangeraakt slapen en leren beter, zijn zich meer bewust van hun lichaam, respecteren eigen grenzen en die van anderen beter, zijn emotioneel sterker en hebben meer weerstand. 
  • meditatieverhalen: deze zijn een aanzet om bewustwording bij kinderen te bevorderen. Iedere meditatie neemt kinderen mee naar een plek in zichzelf, waar ze tot rust komen en veiligheid, zelfvertrouwen en antwoorden op vragen kunnen vinden. Zo leren ze opnieuw te kijken naar situaties in het dagelijkse leven en te ontdekken wie ze zijn.
  • Strijkparels met een leuk patroon. Spelen met strijkparels is goed voor de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie, fantasie en creativiteit. Zowel kinderen als volwassenen kunnen enorm veel plezier halen uit het spelen met strijkparels. Samen spelen met strijkparels zorgt voor rust maar draagt ook bij tot diepgaande gesprekken tussen jullie beiden.
  • een kleine verrassing voor uw lieve spruit
                                   

                                          Massagebox  Fijn dat je kan kennis maken met de Massage box.

  De Massage box bevat verschillende massageoefeningen en materialen. 

  Vanuit mijn coaching heb ik ontdekt dat kinderen het fijn vinden om op een speelse wijze

  massage te krijgen.  


  De effecten van massage zijn enorm groot. 

  Om in het kort uit te leggen: massage is van alle leeftijden en van alle tijden en is helend. 

  Tegenwoordig is er ook steeds meer aandacht voor kindermassage. Gelukkig! 

  Kindermassage richt zich voornamelijk op een veilig gevoel geven, op de geborgenheid.

  Een kind dat zich veilig en geborgen voelt gaat zich beter ontwikkelen.

  Een ouder dat zijn kind regelmatig masseert, kan zijn kind beter aanvoelen. 

  Er zijn heel veel voordelen van masseren. Je kan alle info vinden op mijn pagina 'kennismaking onderlinge kindermassage'.

    

  Massage werkt helend zowel op lichamelijk als op emotioneel vlak

   

  In deze massage box zit een massage boekje met massagespelletjes, -liedjes en -verhaaltjes. Je ziet tussen de haakjes de handelingen staan dat je kan toepassen op het kind. Maar volg vooral jouw gevoel en doe waar jij en jouw kind zich het best bij voelen.

  Ik heb ook mandala's toegevoegd in het boekje dat jouw kind kan inkleuren. 

   

  Om de massagemomenten nog leuker en afwisselend te maken, heb ik verschillende voorwerpen toegevoegd aan de massage box. Mijn ervaring is dat kinderen het heel leuk vinden om te experimenteren. Op deze manier worden ze bewust van hun lichaam en staan ze stil om aandacht te geven aan het voelen van de voorwerpen op hun lichaam. Het is goed voor hun motoriek, lichaamsbesef en sensorische beleving. Probeer de materialen uit en voel: hard, zacht, glad, warm, stekelig,… ga zo maar door. Het is zalig om samen te ontdekken. Dit bevorderd alleen maar de verbondenheid. 


  Uiteraard zit er een kleine verrassing voor jouw lieve spruit in de massagebox


  Ontspannende groet, Claire                          

                    KAMPIOENENBOX


  Toen ik in mijn boeken aan het snuisteren was en het leerrijke boek 'Ik zweef door het leven' van Dr. Wayne W. Dyer zag, dacht ik: "Aan de hand van dit boek zou ik wel een nieuwe box samenstellen. Ouders en kinderen zouden de kans moeten krijgen om deze box te kopen om zo de 10 geheimen voor kampioenen te leren kennen." En zo geschiedde... de kampioenenbox is geboren.


  Ik heb deze box samengesteld zodat elk kampioenengeheim kan worden ingeschakeld. Dit kan gaan van knutselen tot lezen tot spel. Daarnaast heb ik tips en adviezen in het bijhorend boekje geschreven zodat het ook de ouder helpt om van hun kind een kampioen te maken.

  Ben je benieuwd naar het boek van Dr. Wayne Dyer? Dit fantastisch boek kan altijd bijbesteld worden wanneer je deze leerrijke box besteld. 


  Om een kampioen te worden is het belangrijk om positief te denken. Daarom heb ik, naast het kampioenenboekje, ook een affirmatieboekje gemaakt. In het boekje staan allerlei affirmaties dat jouw kind kan opzeggen terwijl het in zijn mooi versiert spiegeltje kijkt.

  Om te begrijpen wat de kracht van affirmaties zijn, heb ik het leesboek van Louis L. Hay 'Ik ben, wat ik denk' in de kampioenenbox toegevoegd. 


  Wat mag je verwachten in deze box:

            - het kampioenenboekje

            - een affirmatieboekje

            - een handspiegeltje

            - siersteentjes om het handspiegeltje te versieren

            - 2 schilderspanelen waar jouw kind zich in kan uitleven

            - het leesboek 'Ik ben, wat ik denk'

            - kleine verrassing voor jouw kampioen


            - bij interesse kan je het leesboek 'Ik zweef door het leven' extra bijbestellen


  Schaf deze box aan en ontdek welke kampioen er in jouw kind schuilt. Het zal jou verbazen welke verborgen talenten en gaven jouw kind bezit.


  Ik wens jou en jouw kind heel veel plezier met deze kampioenenbox.


  Hartelijke groet,

  Claire