Even voorstellen

Even een woordje uitleg over mezelf. Mijn naam is Claire Van Tornhaut. Woonachtig te Ouwegem (Kruisem) samen met mijn lieve partner en prachtige zoon.

 

Al vele jaren werk ik als kinderbegeleidster in een kinderopvang. Tijdens mijn werk zie ik hun openheid, fantasie en humor maar ook hun gevoeligheid, kwetsbaarheid en verdriet. Ik ontdek dat elk kind anders en uniek is op zijn eigen waardevolle manier.   

 

Als mama zijnde ontdek je welk groeiproces een kind meemaakt. Welke mooie liefdevolle momenten je hebt met uw kind(eren) maar ook hun nare kantjes.

Hoe je reageert op zowel de mooie als minder mooie momenten is van groot belang. De impact dat we hebben als ouder, begeleider, leerkracht of opvoeder kan bepalend zijn voor het verder verloop van het kind zijn leven.

 

Na het volgen van diverse studies zoals kinderbegeleidster in de kinderopvang, kind- en jongerencoach, gezondheidsconsulente en massagetherapeut, ben ik gekomen tot het punt van vandaag:

kind- en jongerencoach.

 

Wanneer er omstandigheden zijn die ervoor zorgen dat een kind zichzelf verliest, dan help ik met veel liefde en toewijding naar het vinden van een gepaste oplossing dat bij het kind en zijn omgeving past. Het mooiste is om kinderen weer te laten ontdekken hoe mooi en krachtig ze zijn.

 

Werken met kinderen is en blijft een passie. Ik zal mijn kennis blijven vergroten in alles wat mij een meerwaarde biedt om op een zo goed mogelijke manier te kunnen samenwerken met  kinderen, ouders en hun omgeving. 

 

Graag ont-moet ik jou